Kokonaisvaltainen diabeteselämä
lähtee kokonaisvaltaisesta
diabeteksen ymmärtämisestä.

Mitä enemmän diabeteksesta tietää, sitä helpompi sen kanssa on elää täysipainosta elämää. Tältä sivustolta löydät asiantuntija-neuvoja ja omahoidon apuvälineitä kokonaisvaltaiseen diabeteselämään.

Liikuntapäiväkirja

Päiväkirjan avulla seuraat kätevästi liikkumistasi.

Verensokeriseurantalomake

Verensokerinseurantalomake auttaa arjessa.

Ruokapäiväkirja

Ruokapäiväkirjan myötä hahmotat ruokailutapojasi ja niiden vaikutuksia mielialaasi.

Personal Trainer

Timo Haikarainen, liikuntatieteiden maisteri, personal trainer

Timo Haikaraisella on pitkä kokemus kunto- ja urheiluvalmennuksesta. Timon käytännöllisten ohjeiden avulla jokainen voi sovittaa ruokavalion ja terveellisen liikunnan elämänlaatua kohottavalla tavalla.

Treenaaminen

Mikä on liikunnan merkitys diabeetikolle? Paljonko pitää liikkua ja miten kunnon saa kohenemaan? Entä miten aloittelija voi alkaa kuntoilla? Personal trainer Timo Haikarainen kertoo kuntoilun merkityksestä diabeetikon elämässä ja antaa käytännön vinkkejä niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kuntoilijoille. Lue lisää »

Painonhallinta

Diabeetikolle painonhallinta on tärkeä osa kokonaisvaltaista hoitoa. Katso personal trainer Timo Haikaraisen käytännönläheiset vinkit painonhallintaan. Miten diabeetikko voi pudottaa painoaan terveellisesti ja millainen ruokavalio ja liikunta tukevat painonhallintaa tehokkaimmin? Lue lisää »